Thread: [PC]Watchdogs crashes at loading screen with 3 coloured items | Forums

  1. #1

    Watchdogs crashes at loading screen with 3 coloured items

    Hi loaded through steam.. uplay installed...

    watchdogs has encountered a problem and must close

    Event log is.

    Faulting application name: Watch_Dogs.exe, version: 0.1.0.1, time stamp: 0x537507a1
    Faulting module name: Disrupt_b64.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5375077c
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x0000000001d7433c
    Faulting process id: 0x134c
    Faulting application start time: 0x01cf79d9f6ef3dbd
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Watch_Dogs\bin\Watch_ Dogs.exe
    Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Watch_Dogs\bin\Disrup t_b64.dll
    Report Id: 4333dc46-e5cd-11e3-8264-60a44ccf4c23
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:

    Event Name: APPCRASH
    Response: Not available
    Cab Id: 0


    Problem signature:
    P1: Watch_Dogs.exe
    P2: 0.1.0.1
    P3: 537507a1
    P4: Disrupt_b64.dll
    P5: 0.0.0.0
    P6: 5375077c
    P7: c0000005
    P8: 0000000001d7433c
    P9:
    P10:


    Attached files:
    C:\Users\deunan\AppData\Local\Temp\WERED0D.tmp.WER InternalMetadata.xml


    These files may be available here:
    C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive \AppCrash_Watch_Dogs.exe_6b5affff4bdd16a249db69b3e 666fc88ce9bb6_e55f65d4_10e701be


    Analysis symbol:
    Rechecking for solution: 0
    Report Id: 4333dc46-e5cd-11e3-8264-60a44ccf4c23
    Report Status: 0
    Hashed bucket: a17a0f2d2e648d20c84e8f3992482e1a

    pc specs

    I7 3770
    hd6990
    16gb ram
    500ssd
    catalyst 14.6 betas
    crossfire tried both enabled and disabled

    btw can get the game to get past this point but have to disable 1 graphics adaptor and the quality is shockingly bad

    any help would be appreciated
    Share this post

  2. #2
    Share this post

  3. #3

    Originally Posted by Duenanknute Go to original post

    exact same problem here in my thread i also stated that as soon as you see the 3 colored icons alt+tab real fast wait a min or so and go back in and you will be at the menu but it stops responding after 2 sec or so....seems like a graphic issue to me
    Share this post

  4. #4
    Exact same issue for me
    HD6990
    Win 7
    3770K i7
    Share this post

  5. #5
    Same thing here.
    Share this post

  6. #6

    Me too

    I too have the same problem.

    If I disable the crossfire if it works, but with crossfire enabled game will not start.

    Windows 7 x64
    Intel 2600K
    2x Amd 6970

    14.4 drivers do not work

    14.6 Beta Drivers do not work.

    Any solution?

    Return the game?
    Share this post

  7. #7
    It looks to be an issue with AMD compatibility, sadly.

    Though, AMD isn't entirely at fault. I've read an interview where an AMD rep admitted Watch Dogs was working with proprietary nVidia software for a good portion of the graphics, and since AMD can't get access to that stuff they're having a hard time working on optimizations and compatibility.

    Of course, SLI seems to be having issues too. That said, both Crossfire and SLI must be used with the understanding that it's somewhat of a bootstrapping method for doubling your GPU resources.
    Share this post

  8. #8
    Kept happening to me too, this was with Nvidia, downloaded latest drivers and then did a clean install and repair on the game + offline mode.

    Game is still a POS though, crashed every time trying to start a new game, then I managed to get it run by choosing window mode.

    After that I could go to full screen but it's unplayable, it's zoomed into the middle of the screen :S
    Share this post

  9. #9
    same problem gonna try for a refund....
    Share this post

  10. #10

    Same problem

    Originally Posted by T-Bone040488 Go to original post
    exact same problem here in my thread i also stated that as soon as you see the 3 colored icons alt+tab real fast wait a min or so and go back in and you will be at the menu but it stops responding after 2 sec or so....seems like a graphic issue to me
    I also have this problem,

    AMD 14.4 dont work
    AMD 14.6 work when i disable crossfire

    2x AMD 6970 Graphics.
    Share this post

Page 1 of 10 123 ... Last ►►