1. #21
    andypandy1996's Avatar Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    654
    I now have ship names!

    Thanks!

    But do you know how to get what cargo they had up there?
    Share this post

  2. #22
    Mittelwaechter's Avatar Senior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wherever I go there I am.
    Posts
    1,378


    The freight shows up in the logs of sunk freighters and tankers.

    Warships don't ship freight.

    Do you run GWX? You'll need the GWX3 Cfg files for SH3Commander

    http://www.subsim.com/radioroo...wthread.php?t=147567
    Share this post

  3. #23
    andypandy1996's Avatar Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    654
    I run no mods because i dont know how to run mods

    Wanna gimmie a hand with this gobbledy****?
    Share this post

  4. #24
    Mittelwaechter's Avatar Senior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wherever I go there I am.
    Posts
    1,378
    Well - what rig/OS do you run?

    If it is capable and potent - try GWX3.0 for a nice almost new SH3 game (it ships with the JSGME - a generic mod enabler).

    But you'll have to have a clean fresh SH3 installation to install this gem.

    http://thegreywolves.com/

    And here you find the GWX manual - one of the best game manuals ever written.

    (The original dl link at greywolves.com is broken)
    Share this post

  5. #25
    andypandy1996's Avatar Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    654
    Never mind the last post! Its showing crew losses and cargo now. It just takes a while for the list to update but i have cargo. Thanks for the help
    Share this post