Thread: Private Beta Patch Notes, 2019-02-09 | Forums

  1. #1
    Ubi-Johan's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Base of Operations
    Posts
    2,321

    Private Beta Patch Notes, 2019-02-09

    Agents,

    During today's maintenance we will be deploying the following fix:

    - Fixed an issue where players could experience performance degradations and crashes after prolonged play sessions. Note that following this fix some players might experience sound issues after prolonged play sessions and will need to restart the game to resolve them.
     17 people found this helpful
    Share this post

  2. #2
    Great! Will be testing this as soon as update finishes 👍
    Share this post

  3. #3
    واخيرا
    Share this post

  4. #4
    Have you fixed Friend invites to the beta? or can we get any comment on this? my friends have their beta's accepted but they do not have the option to download the game on their Uplay game launcher.
    Share this post

  5. #5
    maxil's Avatar Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12
    Heh, odd. Last night I had no performance issues, but in the middle of our 4 1/2 hr play session I did lose gunshot sound audio. If I have performance issues today I got the backwards patches.
    Share this post

  6. #6
    How about fixing the delta-03 so we can play more then 30 sec
     3 people found this helpful
    Share this post

  7. #7
    is this a fix for the memory leaks or something else ? and the audio is already gone in heavy fights before this patch
    Share this post

  8. #8
    I am getting a ‘Uniform-01’ error, what might be causing this?
    Share this post

  9. #9
    Hi guys. Just wondering if you'll are aware of the graphic pop in problem that a lot of players have been experiencing. https://www.youtube.com/watch?v=zsrYBMyagJk …. It's pretty overwhelming
     1 people found this helpful
    Share this post

  10. #10
    I did have the delta-03 since day 1 ....I changed ethernet port back on my pc ...I have two for some reason and now its working i have logged in and out for 5 times with out the Delta-03 error
    could just be luck but i hope i stay connected lol
    Share this post