Thread: Low fps on white noise! | Forums

  1. #1

    Low fps on white noise!

    Hi guys, i just downloaded the patch for white noise and right now i am only getting 10-30 fps! I dont get whats going on, all my friends dont have any problems except me!!!! I am running on an intel i7 4th gen with nvidia GTX960 with 16gb of ram. I am seriously really ******* pissed as my frame rates keep dropping every damn patch, this is the worst so far. On the last patch it ran smoothly on about 70fps and now this. I know this thread wont get any attention but please help me if you can
     1 people found this helpful
    Share this post

  2. #2

    same specs

    Originally Posted by Ben.changz Go to original post
    Hi guys, i just downloaded the patch for white noise and right now i am only getting 10-30 fps! I dont get whats going on, all my friends dont have any problems except me!!!! I am running on an intel i7 4th gen with nvidia GTX960 with 16gb of ram. I am seriously really ******* pissed as my frame rates keep dropping every damn patch, this is the worst so far. On the last patch it ran smoothly on about 70fps and now this. I know this thread wont get any attention but please help me if you can
    Hi,

    I got the same specs has you,

    i7 4790
    GTX 960 (2gb)
    16gb RAM

    I will let you know how i run the game once i finish downloading the patch.
    Share this post

  3. #3

    nothing wrong

    Originally Posted by Badtriper Go to original post
    Hi,

    I got the same specs has you,

    i7 4790
    GTX 960 (2gb)
    16gb RAM

    I will let you know how i run the game once i finish downloading the patch.
    just to let u know nothing wrong with my fps
     2 people found this helpful
    Share this post

  4. #4
    UbiNoty's Avatar Community Representative
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    4,788
    Originally Posted by Ben.changz Go to original post
    Hi guys, i just downloaded the patch for white noise and right now i am only getting 10-30 fps! I dont get whats going on, all my friends dont have any problems except me!!!! I am running on an intel i7 4th gen with nvidia GTX960 with 16gb of ram. I am seriously really ******* pissed as my frame rates keep dropping every damn patch, this is the worst so far. On the last patch it ran smoothly on about 70fps and now this. I know this thread wont get any attention but please help me if you can
    Can you send in a ticket to support so we can do a bit of troubleshooting with you?
     2 people found this helpful
    Share this post

  5. #5
    I’m the same since white noise on every map. Have played I’m getting 30fps the game is not playable at that

    If I wanted 30fps or lower I would have stayed in ps4
     1 people found this helpful
    Share this post

  6. #6

    same problem

    Facing the same problem. It feels like i'm trapped in hell.Please help.Need my 60 fps back
     1 people found this helpful
    Share this post

  7. #7
    same this ****ty fps is driving me mad
    Share this post

  8. #8
    Same awfull fps for me too.
    Game isn't playable , so what that tts server for?
    After every big update we have problems like this.
     1 people found this helpful
    Share this post

  9. #9
    Dont know but it's stable now.
     1 people found this helpful
    Share this post

  10. #10

    lucky

    Your lucky dude, i wasnt as lucky
    Share this post

Page 1 of 4 123 ... Last ►►