1. #1

    AC3 multiplayer

    everytime i log into the multiplayer platform im hit with a limited mode message.
    i've tried to chance accounts but still to no avail
    what is the problem?
    Share this post

  2. #2
    Originally Posted by monstor908 Go to original post
    everytime i log into the multiplayer platform im hit with a limited mode message.
    I've tried to chance accounts but still to no avail
    what is the problem?
    same here ! What is to be done??????
    Share this post

  3. #3

    Mesmo Problema

    Originally Posted by Monstor908 Go to original post
    everytime i log into the multiplayer platform im hit with a limited mode message.
    i've tried to chance accounts but still to no avail
    what is the problem?
    Estou com o mesmo problema que vocês
    Share this post

  4. #4
    Originally Posted by Monstor908 Go to original post
    everytime i log into the multiplayer platform im hit with a limited mode message.
    i've tried to chance accounts but still to no avail
    what is the problem?
    Same here
    Share this post

  5. #5
    I have the same problem .
    Share this post

  6. #6

    same

    same
    Share this post

  7. #7

    re

    me aswell :/
    Share this post

  8. #8

    The servers are down.

    Originally Posted by Monstor908 Go to original post
    everytime i log into the multiplayer platform im hit with a limited mode message.
    i've tried to chance accounts but still to no avail
    what is the problem?
    Duh.
    Share this post

  9. #9
    I've found that reinstalling Punkbuster (to do so, click "pbsvc" located at: Program Files (x86) > Steam > Steamapps > Common > Assassin's Creed 3 > Support > Punkbuster) usually fixes this problem. It did for me, at least.
    Share this post

  10. #10
    Originally Posted by Drokash Go to original post
    I've found that reinstalling Punkbuster (to do so, click "pbsvc" located at: Program Files (x86) > Steam > Steamapps > Common > Assassin's Creed 3 > Support > Punkbuster) usually fixes this problem. It did for me, at least.
    Did it on Uplay, worked for a while and then the problem returned.
    Share this post