Thread: Stuck at Connecting Screen on Startup | Forums

  1. #1

    Stuck at Connecting Screen on Startup

    April 12th the bug has been fixed. took 34 days. to fix a game breaking bug.

    Apparently the bug will be fixed my April 12th, Which is bull ship for me but I am glad they fixed the issue. I paid $100 for this game 8 months ago. Played the game for 10mins on March 8th at 3:30 in the morning. And this is the slotted time it took them to fix this issue. Sad. So Sad and I made this thread on March 9th.

    Update from UbiBooma -

    Originally Posted by UbiBooma Go to original post
    Hi everyone,

    The team is certainly still working to fix this issue, as stated by Natchai. The reason he created this thread was to help our technical team gather information more quickly. His lack of presence on the forums for one week, as a community manager (not an engineer) won't impact any of the work the team is doing to resolve this issue. We appreciate your persistence on this and your patience, and will let you know when there are updates.
    .
    Originally Posted by RParker314 Go to original post
    Natchai started a thread for us to report details of what happened when we got locked out.

    http://forums.ubi.com/showthread.php...ading-Crafting

    OTHER PEOPLE IN THIS THREAD HAVE BEEN EXPERIENCING THIS BUG AFTER THEY HAVE CREATED AN ITEM. ME HOW EVER OCCURRED AFTER THE FIRST 10mins OF THE GAME IN BROOKLYN.

    Originally Posted by Vinnie.Marone Go to original post
    Listen this has nothing to do with crafting gear. It is a relationship from you to there server which there is a synchronization issue. When the desynchronization happens and you decide to quit the game it corrupts your save file on the server and therefore when you try to log in again you can no longer as the file is corrupted.
    To fix this problem they probably have to rework whole ****load of methods in order to fix this issue. IF IT CAN BE FIXED without a wipe of your progress. Because to be quite frank I do not think it will be able to be fixed without some sorta rollback on the affected accounts if the save files are indeed corrupted. Which they probably are.

    Well originally I was able to play the game but my guns were not dealing any damage to enemies which I assume was a synchronization issue from me to the server so I restarted the game mid through mission and now I can no longer even get into the game.
    I see the The Division logo, I see the Warning: Read before Play sign, then Ubisoft logo. Now, when it says Connecting:[Username], it gets stuck there.

    Any Help? THIS HAS BEEN OCCURRING FOR ME SINCE MARCH 8TH

    Update.... Seems the server side save file for my account is corrupted and there is nothing I can do except wait for the Devs to reset my individual file.
    Have had friend log into my account from a different Ip address and computer as requested by the customer support rep Trevor. To Verify the problem that it is not a client side problem and that it is in fact a server side problem. Hence a my accounts save file on the server is corrupted which cause the infinite loop. Solution? Reset the save file?

    Update- There will be a Server Maintenance this Thursday at 07:00 CET / 01:00 AM EST / Wednesday 10:00 PM PST Hopefully this will resolve the issue we are having.

    Update- Server Maintenance did not fix my problem am contacting customer support again.

    Update- After my 2nd encounter with Customer Support I am now including into a Developer Queue and a Activation Key Exchange Queue in the event that 1 takes longer than the other.

    Update from Natachi -

    Natchai_Ubisoft
    Community Manager Ubisoft
    Natchai_Ubisoft's Avatar Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7,578

    Our teams are already investigating this issue
    Just keep in contact with our support regarding this issue in case they need more details from you


    Update - After the Third Run in with Customer Support. My Rep has brought the issue to the Developers and they are already fixing the issue due to an Account Profile/Save Profile being Corrupted. They have not given an eta. But the Issue is being fixed. Please be patient guys as the Customer support is doing there best to fix the problems that are being handed to them.


    If you really do not wanna read all that this is our problem in a nut shell.

    https://imgur.com/L2n4qw4




    Originally Posted by RubixGhost Go to original post
    hate to be a downer but hey ubi you have a server problem

    [15584] 2016-03-17 14:42:13 [15612] ERROR TCPSocketSelected.cpp (107) recv failed, error=10054
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 14:45:33 [ 7280] ERROR ProductConfigParser.cpp (1065) Expected name but it is missing.
    [15584] 2016-03-17 15:42:01 [ 6268] INFO GameStartPipe.cpp (79) Accepted connection.
    [15584] 2016-03-17 15:42:01 [ 6268] INFO GameStartPipe.cpp (80) Starting game session.
    [15584] 2016-03-17 15:42:16 [ 6268] INFO UplayGamesHandler.cpp (77) Accepted connection.
    [15584] 2016-03-17 15:42:16 [ 6268] INFO UplayGamesHandler.cpp (78) Starting Uplay game session.
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryGetUserAvatar
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryUnansweredUserEvents
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryGetUserAvatar
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryUnansweredUserEvents
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryGetClubGame
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryGetAchievements
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message MessageGetAvatar
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message MessageGetUnitsBalance
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message QueryGetFriendSuggestions
    [15584] 2016-03-17 15:42:31 [ 1528] ERROR OverlayView.cpp (1098) Unhandled ui message MessageOverlayReady
    Share this post

  2. #2
    Share this post

  3. #3

    Exactly same problem here. My problems started 5hrs ago and still I can't play the game. This is just frustrating.
    Share this post

  4. #4
    Originally Posted by Lirrki Go to original post
    Exactly same problem here. My problems started 5hrs ago and still I can't play the game. This is just frustrating.
    Yes it is my friend yes it is trying to get into contact with support and to see if we can resolve this issue. Odds are probably not anytime soon.
    Share this post

  5. #5
    Update.... Seems the server side save file for my account is corrupted and there is nothing I can do except wait for the Devs to reset my individual file.
    Share this post

  6. #6
    Originally Posted by Vinnie.Marone Go to original post
    Update.... Seems the server side save file for my account is corrupted and there is nothing I can do except wait for the Devs to reset my individual file.
    Thanks for the update. I was getting really desperate with this problem, glad you cleared it out what was wrong. Hopefully the devs will fix it asap.
    Share this post

  7. #7
    Originally Posted by Lirrki Go to original post
    Thanks for the update. I was getting really desperate with this problem, glad you cleared it out what was wrong. Hopefully the devs will fix it asap.
    Just no clue on the time frame of when it will be fixed. I know mine individually will be fixed soon. But for all the others that have not filed a ticket I do not know. Hopefully it is fixed by tomorrow for everyone.
    Share this post

  8. #8
    I also made ticket about this problem yesterday, but they haven't responded yet so I'm pretty much clueless if they are going to do something about the problem. I wouldn't even mind if I had the possibility to start from begin but nope, cannot even make to the menu due this error.

    And secondly I want to clarify how my problems started. We were doing storymission with two of my friends and in the end of mission we encountered huge lag and one my friends dropped from servers but me and my other friend kept playing. After the mission ended I went to the base and started selling useless stuff to vendor but the items wouldn't move from my inventory. Then I tried to move my reward item to stash but It stayed still in my inventory. I decided to quit the game and reconnect to servers again. After that it hasn't connected to servers anymore and before this I played with my friends almost 10hrs straight without problems.
    Share this post

  9. #9
    Share this post

  10. #10
    Same here.

    Anyone managed to resolve this without contacting support?
    Share this post

Page 1 of 49 12311 ... Last ►►