PDA

View Full Version : Framerate issue



blackTORN_OCHEE
01-17-2015, 09:11 AM
guys.

im still facing framerate problem. movement in gamewalkthrough unbalance and unseamless.
any solution ???
my rigs
GeForce GTX 560Ti
AMD Phenom II X4 965 BE
RAM 8Gb

strigoi1958
01-17-2015, 09:19 AM
your card is a long way below required spec. Some people are playing it with similar cards but they play it on a low resolution... maybe 1280 x 720 and even then the FPS may be 15 to 25 turn everything off or as low as it will go in settings.

LAWZ-Witcher.AZ
01-17-2015, 10:25 AM
You're way below the minimum required specs man. Try lowering ur res as strigoi mentioned above.

blackTORN_OCHEE
01-17-2015, 04:50 PM
You're way below the minimum required specs man. Try lowering ur res as strigoi mentioned above.

thanks

YazX_
01-17-2015, 05:01 PM
As everyone said and i find it really odd how you were able to run this game with the CPU and video card you have, so either upgrade your hardware or lower your resolution to 720p and it might work out for you.