PDA

View Full Version : Dead Kings question/problem



pogojoe73
01-16-2015, 11:46 PM
I tried to go to Dead kings land today and 1/4th the intro loaded and I was put into a house then unable to move my character with my joystick but only able to look around.. I'm reinstalling right now and hopefully that fixes the issue but is there anyone that this has happened to? Is there anyway to fix it and get Arno back to the old land? everytime I hit start or esc it says 'paused' which is weird because the game didn't pause before.
It runs fine otherwise.. I have a i7 3.4 and run it on high at 1920x1080

** Reinstall fixed things ** unsure how to delete a post but its fine now.

Whislar
01-17-2015, 12:23 AM
The same thing happened to me. However restarting the game was sufficient.

YazX_
01-17-2015, 12:32 AM
Glad you figured it out.

Closed per OP request - Thanks