PDA

View Full Version : AC unit en pc se me congela



ObocamanGamer
01-06-2015, 11:05 AM
good, uplay download the game and the game freezes a lot, I have an i5 with a gtx 65TI and 8 Gb of ram. and other games will fancy me, but this I have to put the lowest graphic option there and yet if I freeze the image, they know they can be, because it is unfortunate that the game works so poorly.

English'm sorry for my very bad Spanish and the English.


buenas, descargue el juego por uplay y el juego se congela mucho, tengo un i5 con una gtx 65TI y 8 Gb de ram. y los demás juegos me van de lujo, pero este lo tengo que poner a la opción gráfica mas baja que hay y aun asi si se me congela la imagen, saben de que puede ser, porque es lamentable que el juego funcione así de mal.

Tully__
01-06-2015, 01:08 PM
There is a Spanish language forum for AC at http://forums-es.ubi.com/forumdisplay.php/8-Assassin-s-Creed?

ObocamanGamer
01-06-2015, 04:10 PM
There is a Spanish language forum for AC at http://forums-es.ubi.com/forumdisplay.php/8-Assassin-s-Creed?

gracias