PDA

View Full Version : Game dosen't work



BAMBI1815
12-25-2014, 10:22 AM
Hi gamers. After last patch(4) my game starts loading and after one minute it switches on main computer screen and i can not do anything. Only i can do is ctrl+alt+del and than turn it of. I trie to uninstal and than instal it again bu i have still same problem. Can anyone hel me??? Thanks.

JefH92
12-25-2014, 10:37 AM
Hi gamers. After last patch(4) my game starts loading and after one minute it switches on main computer screen and i can not do anything. Only i can do is ctrl+alt+del and than turn it of. I trie to uninstal and than instal it again bu i have still same problem. Can anyone hel me??? Thanks.

http://forums.ubi.com/showthread.php/980502-AC-2-3-4-doesn-t-launch
Ubi doesn't care and don't give any reaction ;-)

BAMBI1815
12-25-2014, 11:48 AM
http://forums.ubi.com/showthread.php/980502-AC-2-3-4-doesn-t-launch
Ubi doesn't care and don't give any reaction ;-)

I fix it. I download new driver fo gpu and now my game is running. Sory for my english.

dtdkJohnClark
12-25-2014, 12:47 PM
same here :mad: , will try the new nvidia driver 347.09 :nonchalance:

dtdkJohnClark
12-25-2014, 01:02 PM
Yep oke now.
Dont think it was the update because that whas earlear this week and my game worked yesterday :confused:

JefH92
12-25-2014, 02:13 PM
I fix it. I download new driver fo gpu and now my game is running. Sory for my english.

Which windows do u have?
I have a radeon r9

BAMBI1815
12-25-2014, 03:12 PM
Which windows do u have?
I have a radeon r9

I have windows 8,1 and gtx970 from gigabite,

MakezVanHinten_
12-25-2014, 05:15 PM
I have windows 8,1 and gtx970 from gigabite,

I have the same Problem. Tried to uninstall and Install again, new drivers, starting the game with all quicks Start options and the result is the same: Game starts and before the Main Menu the game minimizes and won't open again.
Yesterday the Game started and then "installed" for 3 1/2 hours but today is the same problem.


Specs:
OS: Win8.1
CPU: i7-3770K
GPU: Asus GeForce GTX970

BAMBI1815
12-25-2014, 07:41 PM
I have the same Problem. Tried to uninstall and Install again, new drivers, starting the game with all quicks Start options and the result is the same: Game starts and before the Main Menu the game minimizes and won't open again.
Yesterday the Game started and then "installed" for 3 1/2 hours but today is the same problem.


Specs:
OS: Win8.1
CPU: i7-3770K
GPU: Asus GeForce GTX970

I nkow. I installed drivers for gpu and it fixed it. That is all. And i simply restart computer and after that it works.

USAdystopia
12-25-2014, 07:49 PM
Don't you love it when people figure things out for themselves?

JefH92
12-25-2014, 09:15 PM
I have also updated my drivers but still no success.

Gatzgatz
12-25-2014, 11:19 PM
Same Problem here, have a new computer since 3 weeks

hardware:
i7 4 ghz
8 ram
win 7 64 bit
nvidia geforce gtx 970

I've played the game for 2 hours and now the game switch by start on desktop. Any reaction or updates from ubisoft known?

sry 4 my english :P

USAdystopia
12-26-2014, 03:24 AM
Same Problem here, have a new computer since 3 weeks

hardware:
i7 4 ghz
8 ram
win 7 64 bit
nvidia geforce gtx 970

I've played the game for 2 hours and now the game switch by start on desktop. Any reaction or updates from ubisoft known?

sry 4 my english :P

Power Management, voltage or heat.