PDA

View Full Version : AC Initiates Legacy Error



LoadedTowel94
12-23-2014, 11:21 AM
I've 100% every Assassins Creed game except for Rogue and Unity, but for some reason, in my legacy data they all say 'STARTED' each with 500/2500 xp, can someone tell me how to fix this?

YazX_
12-23-2014, 12:26 PM
You cannot fix it, this is known issue among all other issues with initiates, check the sticky thread on "Technical Help" board on main AC forum.

LoadedTowel94
12-23-2014, 03:04 PM
You cannot fix it, this is known issue among all other issues with initiates, check the sticky thread on "Technical Help" board on main AC forum.

Ah yes this does appear to be a universal problem, hope it can be fixed