PDA

View Full Version : Worse now than at launch?



BMT22033
12-19-2014, 10:58 PM
The game certainly had a number of issues at launch but for the most part, I was able to tolerate them and at least get some enjoyment out of it. Now that patch 4 has been released, the game is worse for me than it was at launch. The texture flickering and the stuttering and hitching every 3 - 4 seconds is driving me insane. I've really enjoyed the AC franchise and I pre-ordered the gold edition of ACU but now I'm really close to just uninstalling and giving up on Ubisoft. I hope I'm wrong but 'm not sure they're capable of fixing this game.

For what it's worth...

i7-2600k @ 4.6GHz
16 GB RAM
2 x GTX 780Ti @ 2560x1600
Samsung 840 Pro SSD
Windows 7 x64

D51-ClaudioACSy
12-19-2014, 11:03 PM
It's way better than patch 1 for me. I advice you to update your driver with the last nvidia beta 347.09 if you didn't do it already.

BMT22033
12-19-2014, 11:06 PM
It's way better than patch 1 for me. I advice you to update your driver with the last nvidia beta 347.09 if you didn't do it already.

Sorry, I should have said that I'm running 347.09 already.

Blackred689
12-19-2014, 11:09 PM
Hope you're not running SLI, try one GPU, bring down the shadows and use FXAA, try not to exceed 3GB of Vram. For 1440 you'll want to use vsync half refresh rate to lock at 30fps.

Make sure no browsers are running. I have to close them down otherwise I get mad stuttering.

D51-ClaudioACSy
12-19-2014, 11:10 PM
Try to deactivate your SLI, I've read that this causes stuttering and flickering problems.