PDA

View Full Version : Anyone encounters Shadow Flashing bug in patch 1.4?



neville3301
12-19-2014, 09:51 PM
It worked pretty ok in patch 1.3. Now the patch 1.4 brings shadow flashing problem...especially on water surface...it makes me dizzy...Please roll me back to 1.3... My hardware: i7 4790k, GTX 980 sli and my screen refresh rate is 144hz. I double checked the refresh rate in in-game setting and it's also 144hz. Resolution is 2k, same issue if I change to 1080p.

Cryptiq
12-19-2014, 10:44 PM
It worked pretty ok in patch 1.3. Now the patch 1.4 brings shadow flashing problem...especially on water surface...it makes me dizzy...Please roll me back to 1.3... My hardware: i7 4790k, GTX 980 sli and my screen refresh rate is 144hz. I double checked the refresh rate in in-game setting and it's also 144hz. Resolution is 2k, same issue if I change to 1080p.

Getting the same issue here. I had to disable SLI to get rid of the flicker. I'm running twin GTX 560s FWIW.

neville3301
12-19-2014, 11:11 PM
Getting the same issue here. I had to disable SLI to get rid of the flicker. I'm running twin GTX 560s FWIW.

looks like the patch neglected sli optimization...this affects the gaming experience severely, at least I won't continue until a further fix.

ASTROSPECTRA
12-20-2014, 01:46 PM
yeah i got same...... ubisoft has been completely useless with this title. rushed out way too early. Its not anywhere near nice to play... completely ruins the franchise... Ubi i dont care about free dlc.... what good is it if i cant even play the games properly.

sli gtx 780, i7 4790k, 16gb ram

CuneytBora
01-02-2015, 12:18 AM
There are problems with the water covering in SLI systems from 1.4 patch . There was no such problem in the 1.3 patch b . Please fix this problem for a moment before me .

I'm using the 780 ti sli and I'm living my this problem. I had a problem in my tall one card Ile exhaustive .