PDA

View Full Version : Pilot has BEED captured



JG26_Jabo_Fatz
02-04-2004, 08:27 PM
I know it is a little nitpicking but it is driving me crazy - Please correct this mispelling!

Thanks,
Fatz

JG26_Jabo_Fatz
02-04-2004, 08:27 PM
I know it is a little nitpicking but it is driving me crazy - Please correct this mispelling!

Thanks,
Fatz

warweapon2
02-04-2004, 10:31 PM
how about... "Conection Sucessfull" <---- WTF!?!?!?

BBB_Hyperion
02-04-2004, 11:43 PM
Go into your i18n Folder find netmessages.properties open it.

find
gore_captured

{0} has beed captured by the opposing force.

change beed to been thats all (Save it).

BTW when you are on it change all cheating detected to lag detected

user_cheating1 Lag has been detected!
user_cheating2 Lag has been detected!
user_cheating3 Lag has been detected!

for example

Regards,
Hyperion

Fillmore
02-04-2004, 11:58 PM
Also, be sure not to bring litigation against someone after you have made his controls unsueable.

GvSAP_Dart
02-05-2004, 12:10 PM
Yo, why you be bustin' on The Man? The most righteous brother tryin' to keep it real, ya know?

If you shot down behind the lines, you beed captured. You gotta problem wit dat?

(this message brought to you by the International Brotherhood for the Advancement of Ebonics World Wide)

I find the small errors charming rather than annoying.

____________________________________
http://www.darts-page.com for more foolishness

02-05-2004, 12:29 PM
The spelling has beed rendered unsuable. Be sure.

The errors have gone unfixed for so long that it has got to be some kind of inside joke. I mean, it's GOTTA be a joke, or else the developers simply stopped caring.

EKat58
02-05-2004, 12:55 PM
Wow, we could have some fun with this. Fatz, you could change your message to read: "Pilot is in a whole lot a' trouble"