PDA

View Full Version : Is there a way to lock the game to 30fps?



GreedyCarter
12-14-2014, 12:24 PM
So I'm using a gtx 780 and quite clearly can't keep a consistent 60fps so instead of fluctuating from 60-40 constantly I'd much rather play at a solid 30fps that doesn't drop, is there a way to do this? At least it will be better than the console experience which regular drops to low 20's.

shickapowow
12-14-2014, 02:00 PM
NVIDIA Control Panel>3D Application Settings>Programs>AC Unity>Adaptive V-Sync Half Rate

nugg0r
12-14-2014, 03:15 PM
I use MSI afterburner and the other application you get with it (RivaTuner), can lock it to whatever you like... i limit mine to 50 on both Unity and Farcry 4 and seem to now have a better expereince! good luck