PDA

View Full Version : Why doesn't allow you to re-read the Riddle text?



EmptyCrustacean
12-05-2014, 07:05 PM
After you click it off for some reason the game won't let you read it again even in progress tracker?

Bastiaen
12-05-2014, 08:21 PM
It's in your database. I believe it's under case files.

DanPenfold
12-05-2014, 08:31 PM
What's this about?

EmptyCrustacean
12-05-2014, 08:46 PM
It's in your database. I believe it's under case files.

Yeah, figured it out eventually but they could have made life easier but allowing me to pull it up on the progress tracker as well.