PDA

View Full Version : PLZ fix that initiate problem !!!! I can't read my map !!!!



CharliemEX
12-02-2014, 04:29 AM
In game play. that initiate notification just keep pop out. It ask me press Tab to open initiate.com all the time. I even cant read my map because they are using same key. pleas fix this pop out problem or just change open initiate.com to another key to avoid this problem... I am getting crazy with that.....

cjstrongarm
12-02-2014, 05:59 AM
Submit a ticket so they know you have the problem. I'm currently having the same issue and submitted a ticket. More tickets = faster response time

Anykeyer
12-02-2014, 07:28 AM
Just wait. You probably done a lot while ACInitiates were down. There is a popup for every single action it now registered but there is a finite number of them. It cant take a few minutes but eventually they'll stop.

Erfivur
12-02-2014, 12:51 PM
Try going into options and the "HUD options" and switch off "updates" I think that should get rid of that message.