PDA

View Full Version : My ACU closes every 15 minutes



mundoneo
11-27-2014, 01:32 PM
since yesterday, my ACU closes every 15 minutes, someone help me!!!!!

strigoi1958
11-27-2014, 01:54 PM
what are your system specs ? is your system overheating when playing ACU ?

mundoneo
11-28-2014, 05:31 PM
what are your system specs ? is your system overheating when playing ACU ?

was the windows, use the windows 10, he updated and did it, but the compatibility mode resolved. and the patch 3 did he run infinitely better..
My system is this..

i73930k, 16GB RAM, SSD120GB, GTX670 (running high configuration, 25 - 40 fps) I buy GTX970 for her...

MelhemX20
11-28-2014, 05:40 PM
was the windows, use the windows 10, he updated and did it, but the compatibility mode resolved. and the patch 3 did he run infinitely better..
My system is this..

i73930k, 16GB RAM, SSD120GB, GTX670 (running high configuration, 25 - 40 fps) I buy GTX970 for her...

patch 3 has been released on consoles last Wednesday, but no yet on PC

seville57
11-28-2014, 07:30 PM
patch 3 has been released on consoles last Wednesday, but no yet on PCI downloaded the patch yesterday for PC.

MelhemX20
11-28-2014, 08:07 PM
I downloaded the patch yesterday for PC.

how were you able to update to 1.3, when i start ACU via Uplay it does not find any update, also i just tried to verify game files, and nothing was missing.

what platform do you play on?

Dellers
11-28-2014, 08:34 PM
Mine does too since the update, primarily playing coop. If I play the coop missions by myself everything is fine 99% of the time, but as soon as I play with others the game can't avoid crashing within 5-20 minutes. I'm not able to do all the coop missions alone, so atm I can't proceed because of the damned patch.

seville57
11-28-2014, 09:48 PM
how were you able to update to 1.3, when i start ACU via Uplay it does not find any update, also i just tried to verify game files, and nothing was missing.

what platform do you play on?I'm playin on PC/uplay, single player.

I was startin uplay and then ACU and got a message about the new patch.

In the right bottom corner in the "menu" in ACU you should see 1.3.0, if the patch is installed.