PDA

View Full Version : Assassins Creed 0x60000001



teebaugh13
11-22-2014, 08:11 AM
Im just going to start by saying sorry for my language, but Ubisoft has seriously pissed me off. This game has been out for almost 2 weeks now, and zero effort has been shown of Ubisoft actually fixing this problem. A game like Grand Theft Auto 5 was released, had issues with transfers and servers, and was fixed in less than 24 hours. Get off your lazy asses and fix this issue! You are just showing that you have no concern for the consumer, and plan on taking your time while people waste their money on empty promises. I have not been able to play co op since day one, and its really getting on my nerves. I have been an Assassins Creed fanatic since day one, and now I cant stand this company.

Tha_Ending
11-22-2014, 10:10 AM
This error code is completely unacceptable I'm really disappointed with ubisoft for not get this handled in this error code for a game coming out on the 11th and it the 22still not allowing people to get online I want my money back I will not be purchasing another game from this company Ill have to look at some reviews before I buy another game from ubisoft I researched the code online and a lot of a lot of people are getting this error code

RpgCraig
11-22-2014, 02:40 PM
I know its not a fix but if you go ingame then load uplay then come out and go into initiate you shouldnt get the error. I hate the bs i started getting after so called fixes hope this helps for now

Mr_Shade
11-22-2014, 03:58 PM
The team are working on solving the issue: http://ubi.li/zddmr

While you are waiting, please try the basic troubleshooting guide here: https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/47/4043/multiplayer-connection-issues-in-assassins-creed-unity/kA030000000eicYCAQ some users have also found that adding the console to the routers DMZ has also solved this.

wvstolzing
11-22-2014, 05:04 PM
wait ... could it be Shaun trying to communicate to us, the Initiates, via codes like that?