PDA

View Full Version : Assassins Creed Initiates problems and lost save data



Trezu101
11-21-2014, 10:03 AM
hey everyone, i have got unity and i wanna use initates

i have beaten AC3 and AC4 on the PC
i had lost my save data for AC4 due to the cloud save system i believe but i have beaten both of these games
(im not sure if save data is lost for AC3 i have it uninstalled)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=201863363
my proof of this for AC4

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=185941459
My proof of AC3 (i dont think i ever got around to the homestead missions)

and you can see on my account i have beaten both games.

i recall using imitates for AC4 and leveling pretty high in that
but now i have been reset to 0 for initiates for some reason and it says i need to link ac3 and 4 (as well as the other assassins creed games cept liberation, AC1 and rouge (am i forgetting one?) )

so i was wondering is there a way i can get my level back for initiates?
i don't care for my save data for AC4 and stuff

i just want to get back up to what ever level i was up to in initiates.

Chiko-Pops
11-21-2014, 10:53 AM
Hi,
I had all my exp from the previously AC, and now i only have ACU.
I have lost some of my exp. I've tried to reconnect the games, this don't works. Please help.

IPOSEiDONI
11-21-2014, 11:16 AM
i have the same problem as well ! I have beated black flag,freedom cry,ac 2,brotherhood,revelations ac3 yet when i launched black flag after allot of months not playing i had no save file at all! same was for AC 2 and brotherhood !! I want my save files back !! thakfully ONLY ac 2 and brothehood say that nothing is synced or completed in initiates,yet i want them synced properly ! uplay has all my achievements for those games,yet no save files !!! now my main concern is getting ac2 armor by reaching lvl 13 in initiates, but i can't do that since ubisoft has lost my saves for those 3 games !!!!! that's allot of hard work and i don' want to start all over again !

YazX_
11-21-2014, 02:19 PM
Please look here:

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-185607-16&ct=tcm:148-76770-32

x___Luffy___x
11-21-2014, 03:33 PM
@ YazX_, it still doesn't show any previous games data sync. now it just shows ACU data, none of the previous games data.

YazX_
11-21-2014, 04:28 PM
@ YazX_, it still doesn't show any previous games data sync. now it just shows ACU data, none of the previous games data.

yes its the same issue for me as well but at least ACU works now, however, i would wait for official word on this since i still believe the legacy sync gateway is not 100% fixed.