PDA

View Full Version : Initiates



munarriz33
11-17-2014, 07:32 PM
I've got one question, anyone have all the Ac games (on PC) synchronized to Ac Initiates? I have all of them and they don't appear in my initiates account and I don't know why.

Sampavlov
11-22-2014, 07:48 AM
I've got one question, anyone have all the Ac games (on PC) synchronized to Ac Initiates? I have all of them and they don't appear in my initiates account and I don't know why.

I have AC2 and AC liberation HD not synced to initiates also! Why are you keeping silent? Initiates are BUGGY! Fix it asap

Diarmuid_III
11-22-2014, 09:47 AM
I have all that I own showing. All AC games from AC1.

MonkeySeeker
11-22-2014, 10:06 AM
Yeah, I have all the AC games yet they all say to link them with my Uplay account (they are on PC they ARE linked to my Uplay account)

It all worked fine on the original Initiates site, before they took it down to screw it up.