PDA

View Full Version : odd thing happend to me.....



02-24-2004, 06:57 AM
I normaly flying allide planes, but some times I like to take bf or Fw for a ridehttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

well, 3 days ago I was useing Bf109 K-4, and it worked as it normaly does, I use manua prop.pitch on it(ofcours). As I usual do, when I spawn, I set it to 85% then start engine and set trottle to 100%, then after I drived few meters I put pro.pitch to 95%(just under 3000RPM) and take off(cuz u'll get over 3000RPM with 100% pitch), and as I usualy do I start climbing(slow speed climb) with 95% prop.pitch to about 1500m(cant use 100%, cuz it'll destroy your engine), but


yesterday I installed my good old Il-2 and installed all of the patches, just wanted to compare games. I dont think installing Il-2 can do what happend next.........but what then?!

After playing bit Il-2 I went back to FB, took BF109 K-4 set it to 85% prop.pitch and started engine, trottle to 100%, after few meters I set my prop.pitch to 95% and gues what!! I get 2500RPM!!!! , so I set it to 100 and get just under 3000, just as I did with 95% prop.pitch!! and now I was able to make same climb with 100% prop.pitch and get same RPM as I get with 95(just under 3000)...I tryed climbing with 100% be4, but it didnt worked got overheating then dead engine....but now!!!! What IN HELL JUST HAPPEND!=?=!



or maybe it was just a dream?! http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif

http://img23.photobucket.com/albums/v68/wolf4ever/cobra.jpg

02-24-2004, 06:57 AM
I normaly flying allide planes, but some times I like to take bf or Fw for a ridehttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

well, 3 days ago I was useing Bf109 K-4, and it worked as it normaly does, I use manua prop.pitch on it(ofcours). As I usual do, when I spawn, I set it to 85% then start engine and set trottle to 100%, then after I drived few meters I put pro.pitch to 95%(just under 3000RPM) and take off(cuz u'll get over 3000RPM with 100% pitch), and as I usualy do I start climbing(slow speed climb) with 95% prop.pitch to about 1500m(cant use 100%, cuz it'll destroy your engine), but


yesterday I installed my good old Il-2 and installed all of the patches, just wanted to compare games. I dont think installing Il-2 can do what happend next.........but what then?!

After playing bit Il-2 I went back to FB, took BF109 K-4 set it to 85% prop.pitch and started engine, trottle to 100%, after few meters I set my prop.pitch to 95% and gues what!! I get 2500RPM!!!! , so I set it to 100 and get just under 3000, just as I did with 95% prop.pitch!! and now I was able to make same climb with 100% prop.pitch and get same RPM as I get with 95(just under 3000)...I tryed climbing with 100% be4, but it didnt worked got overheating then dead engine....but now!!!! What IN HELL JUST HAPPEND!=?=!



or maybe it was just a dream?! http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif

http://img23.photobucket.com/albums/v68/wolf4ever/cobra.jpg

Rajvosa
02-24-2004, 07:14 AM
Huh? http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif


Regards,

Jasko

http://www.maidenfans.com/imc/pictures/aces_pda.jpg

02-24-2004, 07:15 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Rajvosa:
Huh? http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif


Regards,

Jasko

http://www.maidenfans.com/imc/pictures/aces_pda.jpg <HR></BLOCKQUOTE>

its like BF K4 lost 5% prop.pitch...lol

http://img23.photobucket.com/albums/v68/wolf4ever/cobra.jpg

eeonel
02-24-2004, 07:18 AM
I have had some very odd things happen when patches are applied incorrectly or in the wrong order.

At one point almost all planes were indestructable when hitting the ground. No matter what angle you hit at they would just burst into flames & skid for 100's of meters.

Recommend you try again & double check the order & nature of patches you apply.

02-24-2004, 07:22 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by eeonel:
I have had some very odd things happen when patches are applied incorrectly or in the wrong order.

At one point almost all planes were indestructable when hitting the ground. No matter what angle you hit at they would just burst into flames & skid for 100's of meters.

Recommend you try again & double check the order & nature of patches you apply.<HR></BLOCKQUOTE>

It was old IL-2 I installed, and got problems with FB..LOL

http://img23.photobucket.com/albums/v68/wolf4ever/cobra.jpg