PDA

View Full Version : How do you replay missions in Rogue?



Grausherra
11-14-2014, 07:13 PM
I missed an objective and there's no option in my progress tracker to replay -anything-

JustPlainQuirky
11-14-2014, 07:14 PM
Oh ****.

Is there no way to replay missions?

I mean I was planning on replaying the entire game again anyway but...

there has to be a way...

Grausherra
11-14-2014, 07:20 PM
If there's not that means I have to start over and I would be completely and horribly pissed.

bitebug2003
11-14-2014, 07:21 PM
I note there is a trophy where you have to 100% everything (like in AC:4)

There has to be a way

Charles_Phipps
11-14-2014, 07:21 PM
That would be a giant glaring and BIZARRE flaw.

Grausherra
11-14-2014, 07:26 PM
I note there is a trophy where you have to 100% everything (like in AC:4)

There has to be a way


If there is it's not under progress tracker like the rest of the series. Unless you unlock it later on, but that sounds very weird and unusual.

Grausherra
11-14-2014, 07:32 PM
Bah, nevermind. Apparently, even though I was not in a mission, I had to trigger a bit of dialogue before I could replay missions.

JustPlainQuirky
11-14-2014, 07:33 PM
That's good to hear.

Shinzokage
11-14-2014, 09:58 PM
:eek: don't scare me! lol I've been taking note of missions I haven't quite got 100% in to redo later, not that I wouldn't replay the entire game but that seems somewhat daunting now :rolleyes: