PDA

View Full Version : Assassins creed unity app



Swanasaurus89
11-13-2014, 01:58 AM
Can someone explain how the unity app works with the game? I can't figure out how to rank up so I can do the nomad mission.

RzaRecta357
11-13-2014, 02:18 AM
Apparently it's broken if you tried to use the app before the game released. They're supposed to give you Nomad assassins for the first tutorial missions but they don't give you the two you need.

WidescreenRules
11-13-2014, 02:32 AM
I'm running into this, too, but I started playing after the game was released, and I actually was able to do a few missions! Now it's like I'm starting out from scratch and it says I have to be level 2 and that I don't have enough assassins! This is just ridiculous.

D.I.D.
11-13-2014, 02:34 AM
When it works, you find a Nomad marker using Arno (it'll be on a building somewhere), and then you'll unlock the glyphs on a landmark in the app's version of the world. After that, you'll get Nomad missions related to that landmark, and Arno will get access to the chests.

That's if you don't fall foul of the lost assassins bug, or your connection via the app doesn't break down for hours on end (like mine has).

FilipinoNinja67
11-13-2014, 02:37 AM
Hopefully they fix this crap. The only outfit I wanted is tied to that app

RzaRecta357
11-13-2014, 02:44 AM
Hopefully they fix this crap. The only outfit I wanted is tied to that app

Which outfit is that?

LoyalACFan
11-13-2014, 02:52 AM
Which outfit is that?

Altair's, I presume, I think it's the only one that requires app connectivity.