PDA

View Full Version : Are any of you having problems downloading Server Patch



woofiedog
06-03-2004, 12:15 PM
I've been tring to download the AEP Server Patch with no Luck at all. And I have Dial-Up service.
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-sad.gif I've tried all the sites I could... with the same results... download speed go's down to 700bytes/s and right now I have 751 bytes/s with 37 hours to go to finish the downloading. Or the connection is lost and I have to start all over... which I have done multiable times over the last week.
Are any of you having the same problems? http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-indifferent.gif

woofiedog
06-03-2004, 12:15 PM
I've been tring to download the AEP Server Patch with no Luck at all. And I have Dial-Up service.
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-sad.gif I've tried all the sites I could... with the same results... download speed go's down to 700bytes/s and right now I have 751 bytes/s with 37 hours to go to finish the downloading. Or the connection is lost and I have to start all over... which I have done multiable times over the last week.
Are any of you having the same problems? http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-indifferent.gif

Atomic_Marten
06-03-2004, 12:27 PM
Now that you mention it... I was downloading that with even more speed then 2.01 patch(I've downloaded 2.01 for 5h31m), and I was on 89%when I mess something up with Spybot 1.3 and I've been forced to reinstall windows on that point. All was lost. Imagine my frustration...

Now, here I go again. I'm on 5% on dial-up and avg speed about 5,300bytes/s. Using MetaProducts DownloadExpress 1.5---but no matter what download program you're using, I think your problem lies on windows registry-maybe you have some spyware or other junk on your comp, and that junk brings your download speed down. I'm only guessing.

woofiedog
06-03-2004, 01:42 PM
Thank's for the Help Atomic. I'm going to try MetaProduct's.
I hope your having better Luck.
THANK'S