PDA

View Full Version : Crewman outfit from Sequence 1 (ACIV:BF)



Reaper-59
10-01-2014, 06:27 PM
Just wondering but is there a glitch/cheat on how to get that outfit back because I really do like that one and it's a shame you only get to use it for like 10 minutes. It would be nice if UBISoft let us have it in our outfit selection bit thingy.

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131119065749/assassinscreed/images/c/c8/AC4_Crewman_outfit.png

ze_topazio
10-01-2014, 06:35 PM
It has been a year, that won't happen.

Reaper-59
10-01-2014, 06:38 PM
I know it won't happen that's why I asked if someone has found a glitch or something to use it.

Fatal-Feit
10-01-2014, 07:13 PM
As far as I know, nope.

I've tried everything I could to get that outfit. Both that and Duncan Walpole's robe.

It's strange that the developers didn't make them available.

Reaper-59
10-01-2014, 07:21 PM
I know, It's like in ACIII, they gave us the crappy prisoners outfit but left out the mercenary outfit which look good.