PDA

View Full Version : Znikające karty



przeek981987
08-24-2014, 02:05 PM
Witam, mam problem. Otóż,znikneły mi bardzo ważne karty dla mnie i to same epiki, to te które zauważyłem a o reszcie nie wiem. Wiekszość z nich kupiłem za dotacje i stąd moje poirytowanie. Problem dotyczy konta na duelu o nazwie sigmara. Co mam zrobić?

twardy_
08-24-2014, 04:00 PM
gdzie Ci zniknely? moze po prostu chcesz uzyc kart z OPEN formatu w formacie STANDARD
jak budujesz talie zobacz jaki format masz ustawiony

przeek981987
08-24-2014, 04:27 PM
gdzie Ci zniknely? moze po prostu chcesz uzyc kart z OPEN formatu w formacie STANDARD
jak budujesz talie zobacz jaki format masz ustawiony



Nie, po prostu ich nie ma,zlikwidowałem wszystkie talie i zniknęło ponad 6 epików , te które zauważyłem... I to za dota w ołtarzu życzeń..Poza tym format gry jest mi znany :D , że tak powiem ;p

Domarath
08-25-2014, 01:54 PM
Karty nie znikają....tego możemy być pewni na 100%.

McBanan2
08-25-2014, 07:51 PM
Może zbugowany Deck Builder spróbuj się pobawić filtrami

Kascanabis
09-22-2014, 01:42 PM
Może zbugowany Deck Builder spróbuj się pobawić filtrami

Mi się zdarza coś podobnego. Co prawda kart nie tracę, ale znika mi możliwość ich wybrania przy tworzeniu deck'a. Dzieje się tak za każdym właśnie razem, gdy zmieniam filtry. Dopóki nie zacznę w to ingerować, widzę je normalnie. I to tylko w przypadku kilku konkretnych kart.

Maatrys
09-23-2014, 12:44 AM
Potwierdzam. Filtry sa lekko zbugowane. Sam co prawda nie zauwazylem znikania kart, ale za to dodawanie 'ekstra' zdarza mi sie dosc czesto. Przykladowo przy wylaczonym filtrze neutralnym gra i tak dolacza mi 1-2 karty (najczesciej rare lub unikaty) do aktywnego filtra danej frakcji.

Gamdur
09-23-2014, 08:47 AM
Karty nie znikają....tego możemy być pewni na 100%.

Dokładnie.
Wiele razy mi się wydawąło, że coś mi zapewne zniknęło, ale w 99% przypadków była, to wina złych ustawięń filtra, wystraszyło trochę pogrzebać i tyle.
Raz mialem wrazenie, ze dawno temu mi wyleciala Yukiko(normalna z BS1), a jej nie mialem, to pewnie sie pomylilem.

Wszystko w tej kwestii na bank dziala.
Trzeba tylko pokombinowac z filtrem.
Odznaczyc Ukryj duplikat itp...;p