PDA

View Full Version : ACIV: Black Flag wont start



Mafc512
08-22-2014, 07:54 PM
So yeah....i bought the game yesterday, today it finished installing i open the game and surprise, it wont open stays in the background and a process, y really need help or the return of my money because this isnt my hardware fault since i have played other High End game in high settings. please.....please i need help i cant seem to find any other thread that have really solved the problem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System Specs:
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130828-1532)
Language: Spanish (Regional Setting: Spanish)
System Manufacturer: ECS
System Model: G31T-M7
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 560 Ti
Display Memory: 2770 MB
Dedicated Memory: 978 MB
Shared Memory: 1791 MB

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please HELP!!! i bought the Deluxe Digital Edition BTW

YazX_
08-22-2014, 11:39 PM
Hi and welcome to forums,

Your CPU is below minimum system requirements (Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz). however, the game will run but it might not be a pleasant experience.

Anyway, you can contact Ubisoft support to help you further, link is in my sign.