PDA

View Full Version : HL time outs



_Ddave_
06-11-2004, 09:54 PM
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_rolleyes.gif A quick question that I'm sure someone knows the answer to.Every time I try to host a coop mission in HL, everyone trying to join gets the "timed out" message.One night three out of five guys had this happen in the attempt to host coops.We all have cable or dsl.Any reason and any fix for this? Thanx,Dd http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif

_Ddave_
06-11-2004, 09:54 PM
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_rolleyes.gif A quick question that I'm sure someone knows the answer to.Every time I try to host a coop mission in HL, everyone trying to join gets the "timed out" message.One night three out of five guys had this happen in the attempt to host coops.We all have cable or dsl.Any reason and any fix for this? Thanx,Dd http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif

Tully__
06-11-2004, 11:09 PM
You have a firewall running or you're running through a router? You'll need to forward some ports. Check the "Useful user fixes" thread stickied in the community help forum, it has a list in one of the posts.

=================================================


http://members.optusnet.com.au/tully_78th/sig.jpg

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)
Tully's X-45 profile (SST drivers) (http://members.optusnet.com.au/tully_78th/fb.zip)

Salut
Tully

_Ddave_
06-11-2004, 11:40 PM
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gifTy sir ,I appreciate the help. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif