PDA

View Full Version : Reset Landmark Info Caption AC III and AC IV



Gold31415
03-22-2014, 08:28 PM
All AC games are great for history buffs, that is kind of their thing.


It was a shame that after AC Revelations the landmark info captions (the little box with info as you walk by a landmark) did not appear after the first walk by.

In other AC games the info would appear on a walkby at every load up of the game.

In AC III and IV they appear only once, and never again.


Is there anyway to reset this (in say an .ini file) so that the Landmark info's keep appearing on every load up?

Gold31415
03-27-2014, 02:41 AM
Anyone?

YazX_
03-27-2014, 04:43 PM
its a strange request, i dont know to be honest, but i doubt you can reset them as i suspect that those info are stored in your saves.

Gold31415
04-22-2014, 05:14 AM
Why would Ubisoft prevent you getting landmark info? No other AC game before III does this.