PDA

View Full Version : Assassin's Creed 3 Horse Carriage bug



Husain.87
03-17-2014, 06:06 AM
All of the horse carriage are not visible, when the horses are walking they looks like they are pulling "space", and if somebody inside the carriage, they looks like they are setting on nothing, Its been more than a year since AC3 was released and still has such a bug! I just recently played the game. If there is an update should uplay download it automatically or should I download it manually?

My specs:
i5-4670k
16GB
GTX 780 (latest driver)
Win7 Professional

YazX_
03-17-2014, 12:00 PM
what are the resolution and refresh rate you are playing on?

and yes if there is an update, UPlay will download automatically when launching the game.

Lignjoslav
03-17-2014, 04:17 PM
I get a the bug where a lot of things are invisible/transparent if I mess with my graphics card's control panel settings. If it's only carriages, them it's probably not the same bug, but still it may be worth a try to go to CCC (or Nvidia Control Panel) and put all options (AA, AA mode, AF...) to their default values.