PDA

View Full Version : Hosting on Hyperlobby .. please help



Snakeyes2050
04-08-2004, 05:15 PM
I have a LAN set up at home with 5 computers. One of them is a dual processor server built for hosting IL-2/FB/AEP. I have a DSL connection and a router. Last night I used port forwarding for AEP (21000) and Hyperlobby (1698). My buddies could connect to the server and fly, but I could not connect with any of my client pc's on the LAN behind the router. Any idea why? I think it is a router setting, but I'm not sure. The client pc's can connect to other servers on Hyperlobby without a problem. I just can't connect to my server.

<sigh>

It is an SMC router.
http://www.smc.com/index.cfm?prod=290&sec=Support&pg=Support-Center-Downloads&site=c&submit.x=10&submit.y=7

Any help is appreciated.

Snakeyes2050
04-08-2004, 05:15 PM
I have a LAN set up at home with 5 computers. One of them is a dual processor server built for hosting IL-2/FB/AEP. I have a DSL connection and a router. Last night I used port forwarding for AEP (21000) and Hyperlobby (1698). My buddies could connect to the server and fly, but I could not connect with any of my client pc's on the LAN behind the router. Any idea why? I think it is a router setting, but I'm not sure. The client pc's can connect to other servers on Hyperlobby without a problem. I just can't connect to my server.

&lt;sigh&gt;

It is an SMC router.
http://www.smc.com/index.cfm?prod=290&sec=Support&pg=Support-Center-Downloads&site=c&submit.x=10&submit.y=7

Any help is appreciated.

georgeo76
04-08-2004, 06:13 PM
all the computers on the LAN should connect through direct IP (internal IP)

______________________
Fiend (http://webpages.charter.net/Stick_Fiend)

Snakeyes2050
04-09-2004, 10:29 AM
Thanks for the suggestion. We got that issue resolved. Now if I can find a way to display the ping time on Hyperlobby rather than timeout, it will be sorted.

Troll2k
04-09-2004, 01:04 PM
Enable ping from wan side.

Snakeyes2050
04-09-2004, 02:38 PM
Troll,

Is that a router setting?