PDA

View Full Version : My outfits



Darth Planet
12-25-2013, 04:01 PM
I have played every AC game on one uplay account i had the classic outfits of altair ezio and conner till i finished the game now my AC initiates says ! on the main menu.

Please someone help i want my outfits back

LieutenantRex
12-25-2013, 05:39 PM
You're not the only one. It happened to me so I tried contacting their support team. Nothing yet though.

Darth Planet
12-25-2013, 06:52 PM
I know its going on a lot i just find it strange i even used the outfits a few times.

Darth Planet
12-27-2013, 09:38 PM
wait guys i think i figured it out i checked my Initiates account and the game data for the old games is gone so i will try to plug my 360 in and play the other games a bit each that should work.

Darth Planet
12-27-2013, 10:42 PM
Thats it I'm done. i have tried so much nothing works I'm done with this.