PDA

View Full Version : AC4 Turtle database entry



Crown Lager
12-14-2013, 05:23 PM
Hey all,

Currently trying to get 100% on my database entries on AC4. According to lists, I'm missing the Turtle entry under Fauna. I've seen a couple of Turtles on the beach; ran around them, killed them etc - still don't have the entry.

Any ideas?


Cheers!

TheRealDABhand
12-14-2013, 06:23 PM
You killed a turtle???

I thought they were unkillable.

I think I got that entry on the first Island after killing the assassin at the start of the game. Where you have to save Bonnet.

Crown Lager
12-15-2013, 12:25 AM
You killed a turtle???

I thought they were unkillable..

Yeah, with a pistol. Felt quite bad about it actually :p

Back to my original question though; when I logged back in this morning, my last two fleet missions had finished and I noticed the turtle entry had been added as well as the final art piece. Very strange.

Problem solved in any case!