PDA

View Full Version : Game stops at the intro... HELP!



animalps48
12-13-2013, 11:31 AM
Hi there.. I have a big problem with the game. Few days ago everything was fine. I finished 5 sequence. But now I can't play anymore. Game stops at the first intro and nothing happens.. Ctrl + alt + delate and only result is "AC4BFSE.exe has stopped working". So I reinstall AC, check files by uplay, C++, clear TEMP and...nothing.. Multi works ok but not SP.. Only solution for now is to remove save game folder... But its ridiculous....!!! PLEASE HELP anybody... :(

animalps48
12-13-2013, 07:36 PM
anyone?!

federicoz45
12-13-2013, 11:12 PM
Do you have a Nvidia card? I've solved removing virtual audio and nvidia audio driver hd. Also set in audio device 44.100 hz instead of 48.000. Try ,this worked for me.

animalps48
12-13-2013, 11:35 PM
When I removed save game folder everything was working fine so Nvivia card is not the problem here...

TheRealDABhand
12-14-2013, 01:07 AM
Why are people posting technical stuff in the general discussion section, when there is a perfectly fine technical help section of the AC forums.

Boggles the mind :P

federicoz45
12-14-2013, 10:57 AM
Did you really read my post? I'm talking about the audio drivers not the graphics one. So you've removed the savegame files and restart from the begin?
As soon as you'll reach the same point you'll come back to read my post....

federicoz45
12-14-2013, 11:00 AM
Why are people posting technical stuff in the general discussion section, when there is a perfectly fine technical help section of the AC forums.

Boggles the mind :P

Because we are stupids and you are a good forum housekeeper

garovi
12-14-2013, 11:28 AM
how do ypu made those settings.? from where?

animalps48
12-14-2013, 12:33 PM
Did you really read my post? I'm talking about the audio drivers not the graphics one. So you've removed the savegame files and restart from the begin?
As soon as you'll reach the same point you'll come back to read my post....

Yea I did, but I didn't see the relation between the Sound and savegame files. Audio settings are ok without any saves... but ok I will try this one.

animalps48
12-14-2013, 03:01 PM
still nothing.....

Damn u ubisoft. This is how u are fighting with piracy? ****y game with ****y updates...