PDA

View Full Version : Fleet unusable?



goldhawk1_246
12-07-2013, 07:50 PM
It's been going on a month now, and I haven't been able to access my fleet what so ever. Says the ubisoft servers are down. Will we ever get a chance to actually use this feature? I've caught all kinds of ships including man o wars and I would love to actually use them.

goldhawk1_246
12-07-2013, 08:01 PM
bump?

goldhawk1_246
12-07-2013, 09:02 PM
does anyone at least have information as to when this can be fixed?

goldhawk1_246
12-07-2013, 10:25 PM
really?

Poodle_of_Doom
12-07-2013, 11:10 PM
Dude. Submit a bug report. Second of all, don't spam. Third of all, this forum sometimes goes through a lul. Give it a few hours before bumping your posts. This only required one bump. That said, others are having issues too. Your not the only one. Submit a bug report like I said, and take a chill pill.

goldhawk1_246
12-07-2013, 11:21 PM
Dude. Submit a bug report. Second of all, don't spam. Third of all, this forum sometimes goes through a lul. Give it a few hours before bumping your posts. This only required one bump. That said, others are having issues too. Your not the only one. Submit a bug report like I said, and take a chill pill.

Well I was hoping I wouldn't have to submit a ****ing bug report because this issue has been going on almost an entire month. I figured by now they'd have realized something was wrong and at least acknowledge that it's a problem and announce some sort of fix rather than "well if you own a next gen console LOL you're screwed"

Hrafnagud72
12-07-2013, 11:29 PM
How do you know they know something is wrong because you are having an issue? Submit a damn bug report.

Poodle_of_Doom
12-08-2013, 12:15 AM
How do you know they know something is wrong because you are having an issue? Submit a damn bug report.

And that would be how they'd come to know after a month.

Now buzz off.