PDA

View Full Version : My problem with this Gold version



hamletpro
11-22-2013, 10:33 PM
Good ...,

I am trying since 19 AC4 install and when it all ends and I click the Download icon to enter the game opens the screen UBiplay and has no button to play and yes baiar, but the download has been completed.
I've done the arduous process three times and the last took all my AC Series and cleaned the registry thinking it might be incompatibility and my frustration the game also did not run.
You would have a solution for this problem? The biggest problem is also that the amount paid has been debited from my card.
I look forward
My email: *email address removed*

First screen: https://pbs.twimg.com/media/BZiXBm2CUAAGIaD.png:large

Second screen: https://pbs.twimg.com/media/BZiWtRaCAAAdG7y.png:large
Mensage: Could not start the game. Make sure the game is installed correctly. If the problem persists, contact the Support Ubsoft.

Third screen: https://pbs.twimg.com/media/BZiX8BMCcAAP1rV.png:large

But the download is complete.

What should I do to appear on the button to start the game????? Help please.

Observação: minha versão do Uplay é 4.1.5.

Ubi-MoshiMoshi
11-23-2013, 07:30 PM
Hi and welcome to the forums, have you contacted Technical Support? the link is in my signature.

hamletpro
11-24-2013, 07:57 PM
Hi and welcome to the forums, have you contacted Technical Support? the link is in my signature.

Hi, Thanks for the reply.
I got in touch on facebook and twitter, but got no answer.

I've formatted my computer up, but the problem in this game