PDA

View Full Version : Ingame says i didn't play ACBR/AC3



Davydos
11-21-2013, 05:20 PM
Hey all,

When i'm ingame MULTIPLAYER, and i click on my profile, it says progress: And then there's AC brotherhood (which i'm level 50 at) and then there's AC Revelations ( which i'm prestige 4 at ) and then there's AC III (which i'm prestige 5 level 49 in) and it says i haven't played it, the game is marked with a '' - '' above the game, while i did actually play them?

It's annoying because when they are linked you get exclusive stuff such as relics and outfits and stuff..

How do i link them to ingame so it says i did play them?

Sorry if it's a little bit hard to read, but it's also a little bit hard to explain haha :rolleyes: ;)
Thanks already, this forum is always really helping me out :).

yeeman92
11-21-2013, 05:30 PM
Same problem here! I hope it doesn't have anything to do with buying from different distributors. I bought ACB and AC3 from Steam and AC4 from uPlay.

DarkTriumphant
11-21-2013, 05:59 PM
Yea, I'm in the same boat as far as unlocking the 3 Outfits for Edward in SP. It only unlocked Altair for me, even though I completed Ezio's and Connor's adventures, so I should have all 3 outfits instead of just 1. Hopefully our issues are linked and Ubi can patch this.