PDA

View Full Version : Question



XyZspineZyX
09-01-2003, 06:01 PM
I heard you can change somthing in your files to make gore appear in the game.... does anyone know if this is true or not?

XyZspineZyX
09-01-2003, 06:01 PM
I heard you can change somthing in your files to make gore appear in the game.... does anyone know if this is true or not?

XyZspineZyX
09-01-2003, 06:04 PM
It's true. Easiest way to do it would be to get IL2Stab or IL2Manager. You can do it without these,but to me it's simpler...

47|FC
http://www.wpafb.af.mil/museum/research/p47-6.jpg

XyZspineZyX
09-01-2003, 06:52 PM
why would you want to see blood and guts?

________________________________________
http://www.angelfire.com/80s/prettypaper/images/Viper.jpg

XyZspineZyX
09-01-2003, 08:47 PM
You can edit the confi.ini file. Look where it says
HighGore=0
and change it to one.
Still, it only works in a few planes.

GATO_LOCO