PDA

View Full Version : AC4: Black Flag Pinos Isle glitch??!



theDrucifer78
11-20-2013, 06:46 AM
So I have run into a problem on Pinos Isle. I have been to the viewpoint and synchronized with it but it shows incomplete and now matter how many time I climb it or fast travel to and sync with it, it doesn't matter. Any help???

nightgt
08-24-2014, 12:12 AM
So I have run into a problem on Pinos Isle. I have been to the viewpoint and synchronized with it but it shows incomplete and now matter how many time I climb it or fast travel to and sync with it, it doesn't matter. Any help???

I am also having this issue. Has anyone found a fix for this bug? Thanks.

olocoxp
12-31-2014, 02:23 AM
So I have run into a problem on Pinos Isle. I have been to the viewpoint and synchronized with it but it shows incomplete and now matter how many time I climb it or fast travel to and sync with it, it doesn't matter. Any help???

Same problem here...

MasterAssasin84
12-31-2014, 03:52 AM
What Platform are you playing on ? when you say incomplete what are you referring to ?

Have you completed all the tasks on the island and collectables ?