PDA

View Full Version : ubi server not available



slapithard
11-15-2013, 01:03 AM
ive had this from the begginning,i have no problems with any of the other ac games as far as to logging in to the server,but ac4 i cannot can someone please help me figure this out .

Bad0Day0Killer
11-15-2013, 01:22 AM
ive had this from the begginning,i have no problems with any of the other ac games as far as to logging in to the server,but ac4 i cannot can someone please help me figure this out .

Funny thing is i just started experiencing this... :/

I get to "Updating Animus Parameters..." and it then goes to "Information" then "Limited Mode".

pacmanate
11-15-2013, 01:36 AM
Getting this today too :(

technician0427
11-15-2013, 01:43 AM
but why are we getting this? ive been trying to get online since this morning and it still does not work! all of my connections are fine and tests were fine!! someone please help

Bad0Day0Killer
11-15-2013, 01:49 AM
same, and it might be the servers are down. then again, it might be that servers are over loaded. or... there is alot of or's.

pacmanate
11-15-2013, 02:03 AM
Servers probably down due to it being launch day of PS4 in the US. Maintenance?

Kiritsu
11-15-2013, 02:09 AM
Worst... I got the same problem but server arn't down since someone I know play it actually...

SleezeRocker
11-15-2013, 02:22 AM
Worst... I got the same problem but server arn't down since someone I know play it actually...

Yeah something is up. a few of my friend's are playing just fine and a few others, myself as well, cannot. I think though Pacman^ has a fair guess

DarkStar83x
11-15-2013, 08:34 AM
I can't connect to the MP, but my friends can...this is crap!

Bomberman65
11-15-2013, 08:38 AM
It has something to do with the uplay or uplay passport. AC3 MP had this same issue. Sadly the work around for AC3 MP doesnt work for AC4 MP. Im thinking it may also be the region of the world you are in. Its just a guess but Id really like Ubisoft to get this to work right.

DarkStar83x
11-15-2013, 08:42 AM
I live in the US and my friend does, too. I have no clue why theirs is working and mine isn't. It's very frustrating. I had no issues last night. :(

Bomberman65
11-15-2013, 08:50 AM
See its not working on my main account and Im in New Zealand but when I log on to my u.s account (Im on PS3) it works no issues. Its driving me nuts. It worked fine when I first started the game on my main account now always stuck in limited mode.

DarkStar83x
11-15-2013, 09:06 AM
Decided to erase my game data and reinstall it, see if that fixed it. That did no good. A few other things I tried didn't work, either.

Bomberman65
11-15-2013, 09:17 AM
It wouldnt. If you look very closely when you are trying to sign in to the MP just before it comes up with the information screen where it says updating animus etc for a split second it comes up with another thing it says. All I can make out is passport or something like that. So I swear its something to do with the uplay and uplay passport system.
I want Ubisoft to look into it or atleast give us a answer as to why its doing this.

DarkStar83x
11-15-2013, 09:24 AM
Hopefully they fix it soon.

Bomberman65
11-15-2013, 09:35 AM
Thats doubtful as AC3 MP is still like that.

DarkStar83x
11-15-2013, 09:40 AM
Well, hopefully we can get back in it soon at least.

Bomberman65
11-15-2013, 09:42 AM
It may be a case of me having to play on a different account sadly. I just hope it works fine when I get my PC version as thats where Id be playing mp the most.

DarkStar83x
11-15-2013, 10:09 AM
Well, going to just continue with single player tonight and hope for the best next time I play.

Mr_Shade
11-15-2013, 11:40 AM
Guys,

There was some scheduled maintenance - http://forums.ubi.com/showthread.php/808565-The-official-Maintenance-Post?p=9376240#post9376240

If you are still having issues- please contact support:

www.support.ubi.com

I have reported this, so I should get some updates soon - please do remember to always contact support, should no one be on the forums - this allows support time to investigate and give updates quicker to myself - which in turn lets me update you guys quicker!

DarkStar83x
11-15-2013, 05:51 PM
The maintenance did nothing. The little signal thing in single player is white and I still get thrown into limited mode for multiplayer. I posted about it on support, but nothing yet.

eXpanium33
11-15-2013, 06:01 PM
Sh1t servers are down for almost 24hours. I can't login this is not normal. If maintenance is for about 1hour it should already finish right?

DarkStar83x
11-15-2013, 06:46 PM
Wish they would fix the servers.