PDA

View Full Version : Mouse with 2 wheels



Obludak
03-28-2004, 02:31 PM
Hi. I have a problem.
I have bought a 2 wheel mouse and would like to control power and prop. pitch with this mouse.
One wheel is no problem, but i would like to use both of them.
Type of mouse is: A4tech WOP35
Please help me!!!
That's all i need to be happiest pilot on the world. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_redface.gif))

thnx

Obludak
03-28-2004, 02:31 PM
Hi. I have a problem.
I have bought a 2 wheel mouse and would like to control power and prop. pitch with this mouse.
One wheel is no problem, but i would like to use both of them.
Type of mouse is: A4tech WOP35
Please help me!!!
That's all i need to be happiest pilot on the world. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_redface.gif))

thnx

CaptainGelo
03-28-2004, 02:41 PM
how u do that?! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_eek.gif
I got 2 wheels one on my mouse and one on keybord, and I cant assign them?!!! how?! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_confused.gif

http://img23.photobucket.com/albums/v68/wolf4ever/Animation3.gif

Obludak
03-28-2004, 03:08 PM
First time i had problems to assign my only wheel to control power too.
Only problem was driver of my mouse. I've downloaded newer wersion and everithing was working superb. You can also change intensity of mouse wheels in conf.ini.
But now i have two of them and only one is working. In conf.ini is chance to change sensitivity of 3 axis: X, Y and Z.
I would like to control one axis more

Please, is it possible? thnx

Obludak
03-28-2004, 03:08 PM
First time i had problems to assign my only wheel to control power too.
Only problem was driver of my mouse. I've downloaded newer wersion and everithing was working superb. You can also change intensity of mouse wheels in conf.ini.
But now i have two of them and only one is working. In conf.ini is chance to change sensitivity of 3 axis: X, Y and Z.
I would like to control one axis more

Please, is it possible? thnx