PDA

View Full Version : Assassin's creed III & IV graphics



turan186
10-19-2013, 12:01 PM
Why do assassin's creed in the low graphics?
i need a low graphics

turan186
10-19-2013, 04:21 PM
Why do assassin's creed in the lower level of graphics?

AherasSTRG
10-19-2013, 05:21 PM
What you are saying makes no sense at all.

Mr_Shade
10-19-2013, 05:28 PM
hi,

The games graphics settings, are preset to the levels in the game - if you require lower than that, I'm sorry there is no way within the game.

You can sometimes get better performance by altering settings in your graphics card control panel.


Failing that, please contact support, who maybe able to offer more advice in your native language.

www.support.ubi.com

Mithrandir464
10-19-2013, 10:18 PM
Why do assassin's creed in the low graphics?
i need a low graphics

my beautiful country's good folk cant speak english

turan186
10-20-2013, 06:45 AM
because i use to google translate :P
i m from türkey