PDA

View Full Version : Uplay-Steam



Itoewa
10-08-2013, 02:55 PM
Because I have a couple gameplay problems which I can't solve, I want to change fr'om Uplay to Steam...is that possible?
If I buy AC4, how can I make sure it's with Steam?

UbiVolfbane
10-08-2013, 07:15 PM
You will have to purchase the game through steam in order to have it in your steam library. Also, the game will require the Uplay launcher to access the game regardless of where it is purchased from. Uplay, steam or any other vendors will all require the Uplay client to launch and play the game.

Itoewa
10-08-2013, 11:04 PM
So the problems in gameplay I have in ac 2 and ac3, will not change If I use Steam?
All the updating and stuff is still with Uplay?

Uranus888
10-08-2013, 11:21 PM
Yes. You have to start the game via Steam but are redirected to Uplay. Updates are also done via Uplay. The only difference are the prices and content scope, etc. Steam may offer in comparation to Uplay (like pre-order bonus etc.) and some future DLCs may be downloaded via Steam.

The same goes to possible achievements, etc. All via Uplay