PDA

View Full Version : How Can I Change The Language From Russian To English?



NextGenNoob23
09-27-2013, 07:55 AM
Hello.I Live in iran so here I have no access to original games but I could buy an assassins creed III Standard - RUS
and now im stuck because of the language and I want to know how to do it


P.S.i want to change the language of sound, menus ,subtitles and others


please help me

NextGenNoob23
09-27-2013, 10:39 AM
no answer?

AmaZim2
09-27-2013, 04:09 PM
Search the forum, other people had the similar problems, it's already solved.

UbiVolfbane
09-27-2013, 07:10 PM
Hello, Please try uninstalling and reinstalling the game while selecting English as the primary language to have the game in English. If you require further assistance, please submit a ticket to your region's Support so that they are able to assist you further. You can submit a ticket via "question" using the links in my signature below.