PDA

View Full Version : Is it possible to complete AC3



Zuddy
08-31-2013, 08:27 AM
Is it possible to complete all the achievements on AC3? I have completed this game 3 time each time I have ran into a different bug, the first 2 I ran into I avoided but I have no idea how to visit all the taverns.. after this I will not be buying AC4 if this is how ubisoft deals with bugs. they can go fu ck them selfs

roostersrule2
08-31-2013, 08:29 AM
It's not sorry, they made the game so it couldn't be completed.

Elebro2011
08-31-2013, 09:13 AM
Ofc you can, you just need to have all DLC's.

Sushiglutton
08-31-2013, 09:33 AM
Good question, my game is stuck because of a bug me thinks.

Farlander1991
08-31-2013, 10:19 AM
I have all AC3 single-player achievements, with the exception of 100% for TokW episode 3 DLC. And not because I didn't complete 100% the DLC, but because I did that when uPlay was bugged out and the achievement wasn't in the list (and uPlay doesn't add it retroactively, plus just entering the game doesn't fix that, I guess it needs to capture that moment when you get from <100% to 100%)

And I don't even know what's with my ACR achievements, because if you judge by them, I haven't finished sequences 1-4 (or 1-5) but have completed the rest of the game >_<

roostersrule2
08-31-2013, 10:22 AM
I have all AC3 single-player achievements, with the exception of 100% for TokW episode 3 DLC. And not because I didn't complete 100% the DLC, but because I did that when uPlay was bugged out and the achievement wasn't in the list (and uPlay doesn't add it retroactively, plus just entering the game doesn't fix that, I guess it needs to capture that moment when you get from <100% to 100%)

And I don't even know what's with my ACR achievements, because if you judge by them, I haven't finished sequences 1-4 (or 1-5) but have completed the rest of the game >_<Just replay the first 4 sequences.

That happened to me but it was my own fault, I think I corrupted my account and had to download it again, it only kept the achievements that I got when I was online. All I had to do was replay them to get them back.

Farlander1991
08-31-2013, 10:24 AM
That happened to me but it was my own fault, I think I corrupted my account and had to download it again, it only kept the achievements that I got when I was online. All I had to do was replay them to get them back.

Yeah, but that's just an example, there's a bunch of other achievements that I have completed on my ACR game profile but they aren't marked as complete on uPlay, and I can't be bothered right now to do all that over again. And the thing is, I had them, but something has happened when uPlay transformed itself into a game client instead of just DRM shell.

Shahkulu101
08-31-2013, 02:34 PM
No. Once you kill Lee the screen goes blank and a picture of Yves appears with his evil, deceptive smile. After that you return to the very start of your playthrough.

roostersrule2
08-31-2013, 02:37 PM
No. Once you kill Lee the screen goes blank and a picture of Yves appears with his evil, deceptive smile. After that you return to the very start of your playthrough.U wot m8?

http://static.guim.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2012/9/12/1347465574181/Yves-Guillemot-009.jpg

Shahkulu101
08-31-2013, 02:43 PM
U wot m8?

http://static.guim.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2012/9/12/1347465574181/Yves-Guillemot-009.jpg

Yes that one. Look at it, he's truly the perfect villain; the epitome of corporate greed and lies. Oh Yves Guilliemot we beg you to release your grasp!

R91_WOLF
09-01-2013, 12:13 PM
:mad:The only thing I need to get 100% everything is the almanacs but I think it's bugged, It's stuck around 80% and no other almanacs show up on the map

STDlyMcStudpants
09-01-2013, 09:18 PM
I have it Platinumed so yes...
Good luck beating the old man in fanorona though ;d