PDA

View Full Version : Multiple careers for a single pilot?



DmdSeeker
05-29-2004, 04:41 AM
Hello all;

Is it possible to have multiple careers for a single pilot; and if so; how's it done?

DmdSeeker
05-29-2004, 04:41 AM
Hello all;

Is it possible to have multiple careers for a single pilot; and if so; how's it done?

Rebel_Yell_21
05-29-2004, 08:20 AM
You can have any number of campaigns ongoing. Your pilot will have your name in each of them.

http://www.303rdbga.com/art-ferris-fortress-S.jpg

Atomic_Marten
05-29-2004, 09:49 AM
U can have ongoing all campaigns available, but not the SAME that u already choose. For that to work u must add new user/pilot, then choose your campaign.

ELEM
05-29-2004, 11:32 AM
I only have two pilots in career mode, one German one Russian, but I have about 10 missions for each on the go at the same time just for variety.

I wouldn't join any club that would have ME as member!

http://img35.photobucket.com/albums/v107/Elem_Klimov/I-16_desktop.jpg

_VR_ScorpionWorm
05-29-2004, 12:04 PM
I usually run alot a one time.(5 currenlty) You can have German fighter North, south and center, thats three different campaigns, but you cant have 2 german fighters for the north, etc.(unless you start another pilot)

"Soldiers, Sailors, and Airmen of the Allied Expeditionary force:
You are about to embark upon a Great Crusade toward which we have strived these many months. The eyes of the world are upon you. Good Luck! And let us all beseech the blessing of Almighty God upon this great and noble undertaking" - Gen. Dwight D. Eiseinhower-Supreme Allied Commander.

www.vultures-row.com (http://www.vultures-row.com)

Friendly_flyer
05-29-2004, 01:05 PM
A pilot is really just a name and specified difficulty settings. You can have all manners of careers going with those settings, and the computer do not require a German name for a German pilot or a Russian name for a Russian pilot. Out of immersion reason, I have a number of pilots with different names for different campaign, but there's no reason why my Mika "Kippis" Mulltimakki could not fly for the Russians, RAF, Lufwaffe etc.

Fly friendly!

Petter Bøckman
Norway

DmdSeeker
05-31-2004, 06:32 AM
Thanks for the replies, guys.

What's the easiest way to copy stick settings from one pilot to another; are the button assignations all kept in one file?

_VR_ScorpionWorm
05-31-2004, 11:55 AM
Under the users folder you will find all pilots. Just copy and past the settings/config.ini file from one pilot to the next.

"Soldiers, Sailors, and Airmen of the Allied Expeditionary force:
You are about to embark upon a Great Crusade toward which we have strived these many months. The eyes of the world are upon you. Good Luck! And let us all beseech the blessing of Almighty God upon this great and noble undertaking" - Gen. Dwight D. Eiseinhower-Supreme Allied Commander.

www.vultures-row.com (http://www.vultures-row.com)

JJaguar
05-31-2004, 12:02 PM
Also, under the "Users" directory, you'll find a file named "default.ini". Whenever you create a new pilot, this file is copied into the pilot's folder as "settings.ini".

If you replace default.ini with the settings.ini from a pilot that has all the keys set the way you want, then all new pilots you create from now on will get the same custom commands.