PDA

View Full Version : Language Assassin's Creed 4: Black Flag (Xbox360)



stakedvampire2
08-14-2013, 10:20 PM
Hi,

Will the language of AC4 be changeable or do I have to do the local language (in my case Dutch)?

I would really dislike the language being in Dutch as with the previous AC games. The menu's were less interesting, the translations were not always correct (during puzzles this gave problems).

Otherwise the games were brilliant.

Please add an option to change the language, even if it is in a patch on day one or something.

Regards,
Stakedvampire

adventurewomen
08-14-2013, 10:22 PM
As in the past all AC games have always been language changeable, no doubt in my mind that AC4 will be the same. :)

stakedvampire2
08-15-2013, 10:20 AM
@adventurewomen, thanks for your reply :)

The language is indeed changeable, but for the menu's and such I could not find the option. Some of my friends were having the same issues, so it's not me it seems. Could you explain to me were I can find this option, I would appreciate this allot.