PDA

View Full Version : ACBF UPLAY Reward



catkiller97
08-01-2013, 11:50 AM
http://uplay.ubi.com/en-GB/game/assassin-s-creed-4-black-flag

Unlocks:

http://i.minus.com/iChPCiT7oiXwo.png

Rewards:

http://i.minus.com/i4dM01ndnSzAv.png

ProletariatPleb
08-01-2013, 11:58 AM
http://i.minus.com/iuSihOn7dPPSz.jpg

http://i.minus.com/ipkMpZLbaslqt.jpg

http://i.minus.com/ibgkcdHywkfLlf.jpg

http://i.minus.com/ixfkID9Ukuxy.jpg

http://i.minus.com/ibxhYdLfcVuUPl.jpg

ladyleonhart
08-01-2013, 11:59 AM
Thanks for the information! xD

I don't think I really like Edward's extra outfit though.

pirate1802
08-01-2013, 12:02 PM
I didn't even recognize it was Edward lol.

LoyalACFan
08-01-2013, 12:07 PM
Only two rewards and 60 points? Huh. That's unusual. Anyway, I kinda like the outfit. The bandanna thing on his eye is the only thing I'm not crazy about, but we're gonna spend most of our time looking at it from the back, so...

ladyleonhart
08-01-2013, 12:09 PM
I didn't even recognize it was Edward lol.

It doesn't look like Edward to me either. :confused: I just read the name. :)

LoyalACFan
08-01-2013, 12:13 PM
Well to be fair, half of his face is covered and the other half is turned away.

x___Luffy___x
08-01-2013, 12:17 PM
i dont like this outfit. but im excited for the outfit with cape and connor' s outfit :) ... even though i will unlock this too, i have 100 uplay points saved :D

ladyleonhart
08-01-2013, 12:22 PM
i dont like this outfit. but im excited for the outfit with cape and connor' s outfit :) ... even though i will unlock this too, i have 100 uplay points saved :D

I'll have Connor's outfit! :D Then, I'll probably stick to Edward's original outfit before I get it. It does look good in the images and gameplay so far. :)

x___Luffy___x
08-01-2013, 12:27 PM
I'll have Connor's outfit! :D Then, I'll probably stick to Edward's original outfit before I get it. It does look good in the images and gameplay so far. :)

the default outfit of edward with cape is also looking awesome and they have said that there are tons of outfits in game. so the more choice the better :D

ladyleonhart
08-01-2013, 12:31 PM
the default outfit of edward with cape is also looking awesome and they have said that there are tons of outfits in game. so the more choice the better :D

Does that mean once you unlock the outfits we can change his costume whenever we feel like it?

ArabianFrost
08-01-2013, 12:39 PM
This costume is just for the pirate-loving people that want a pirate costume to live their pirate fantasy. I don't mind it.

x___Luffy___x
08-01-2013, 12:41 PM
Does that mean once you unlock the outfits we can change his costume whenever we feel like it?

yes definitely, in Ac3 also you can wear other outfits whenever you want after you' ve unlocked them..

ladyleonhart
08-01-2013, 12:49 PM
yes definitely, in Ac3 also you can wear other outfits whenever you want after you' ve unlocked them..

Thanks! :) Yeah, you're right about ACIII. However, it would be quite nice if the cutscene showed the outfit you have equipped. It kind of breaks the immersion otherwise, if you know what I mean.

x___Luffy___x
08-01-2013, 12:53 PM
Thanks! :) Yeah, you're right about ACIII. However, it would be quite nice if the cutscene showed the outfit you have equipped. It kind of breaks the immersion otherwise, if you know what I mean.

yeah i know, it was ridiculous . i hope they dont it this time around.

ctuagent15
08-01-2013, 01:20 PM
Thanks! :) Yeah, you're right about ACIII. However, it would be quite nice if the cutscene showed the outfit you have equipped. It kind of breaks the immersion otherwise, if you know what I mean.
If the cutscenes are pre-rendered then I don't think you'll see him in any equipped outfit if its different to the one they rendered the scene with, now if it's a game engine cutscene then you should see him in your equipped outfit

ProletariatPleb
08-01-2013, 01:23 PM
If the cutscenes are pre-rendered then I don't think you'll see him in any equipped outfit if its different to the one they rendered the scene with, now if it's a game engine cutscene then you should see him in your equipped outfit
Why would we have prerendered cutscenes in Black Flag suddenly?

ctuagent15
08-01-2013, 01:47 PM
Why would we have prerendered cutscenes in Black Flag suddenly?
http://i.picpar.com/qUs.png
I take the hi res to mean pre-rendered

ProletariatPleb
08-01-2013, 01:51 PM
http://i.picpar.com/qUs.png
I take the hi res to mean pre-rendered
The difference here is, he's talking about holsters etc.

They won't be present in the gameplay but will be in cutscenes.

But they aren't prerendered.

ctuagent15
08-01-2013, 02:21 PM
The difference here is, he's talking about holsters etc.

They won't be present in the gameplay but will be in cutscenes.

But they aren't prerendered.
Yes, I know that tweet was about the holsters, he was answering me with that tweet.
I'm just saying how can the cinematic's be hi res if they're not pre-rendered and if the cut-scenes are not pre-rendered then they would use the in-game model of Edward and there would be no holsters on him.

AC3's cut-scenes were pre-rendered why not black flag's.

If any of the scenes we have seen in the trailers are from the game then they are pre-rendered

Anyway I wasn't trying to start an argument, was just saying if the game does have any pre-rendered cut-scenes you won't see him in different outfits in the scene

Hofner Chris
08-01-2013, 02:52 PM
Looking forward to the different outfit options. I played Brotherhood from start to finish with the Draschen Armor. I should probably go back and try something else!

ladyleonhart
08-01-2013, 03:32 PM
If the cutscenes are pre-rendered then I don't think you'll see him in any equipped outfit if its different to the one they rendered the scene with, now if it's a game engine cutscene then you should see him in your equipped outfit

Thank you! xD

Jexx21
08-01-2013, 03:42 PM
AC3's cinemetics weren't pre-rendered...

I don't think that AC4's will be either.

Hint: Pre-rendered means that thy're straight out videos. Cutscenes in AC3 change according to the weather, to what weapons you have equipped, etc. That means that they aren't pre-rendered.

Cutscenes just use the hi-res models rather than using the gameplay models.

ctuagent15
08-01-2013, 04:44 PM
AC3's cinemetics weren't pre-rendered...

I don't think that AC4's will be either.

Hint: Pre-rendered means that thy're straight out videos. Cutscenes in AC3 change according to the weather, to what weapons you have equipped, etc. That means that they aren't pre-rendered.

Cutscenes just use the hi-res models rather than using the gameplay models.

Yeah I know what pre-rendered means, I wasn't saying they were all pre-rendered in AC3, but I thought some were, I thought thats why you couldn't see other outfits in some cut-scenes, at lest thats what everyone was saying at the time. If I'm wrong about it, then my mistake.
Anyway I hope Black Flag doesn't have any pre-rendered cut-scenes and that all the outfits show up in them

ladyleonhart
08-01-2013, 04:58 PM
Anyway I hope Black Flag doesn't have any pre-rendered cut-scenes and that all the outfits show up in them

Me too! :D

ProletariatPleb
08-01-2013, 10:13 PM
AC3's cut-scenes were pre-rendered why not black flag's
But they weren't, they were just lazy.

catkiller97
09-19-2013, 02:30 PM
Unlocks:

http://i.minus.com/iChPCiT7oiXwo.png

Rewards:

http://i.minus.com/i4dM01ndnSzAv.png

AnthonyA85
09-19-2013, 06:16 PM
Sweet :) Though i'll probably only complete 3 of those four actions.