PDA

View Full Version : Does sturmolog work with AEP



Junkers_Jack
05-02-2004, 01:24 PM
Does sturmolog work with AEP. I cant get results out of it. Or are ther any apps out there that do the same thong

Cheers

Jacko

Junkers_Jack
05-02-2004, 01:24 PM
Does sturmolog work with AEP. I cant get results out of it. Or are ther any apps out there that do the same thong

Cheers

Jacko

antifreeze
05-02-2004, 02:04 PM
It seems to work with online gametypes only.
Remember, Sturmolog only reads/parses whatever is written to the logfile by FB (inparticular, the console.cmd program).

With QMB and single missions (and probably campaigns) a logfile is generated, but FB console.cmd does not seem to record the events there (although they are recorded in the eventlog.1st file).

I think Il2 Manager 4.0 reads/parses the eventlog.1st file though, so it should be able to show and export your offline missions stats, by clicking the 'coop statistics' button.

Don't know for sure though; you'd have to experiment. Both these programs haven't been updated in quite a while.

http://forgotten.battles.pulpo.co.uk/il2logo.gif

StabJG51_TOE
05-02-2004, 07:48 PM
You can get Sturmolog to work with FB's or AEP by doing the following.

"Go to your FB game folder and open the config.ini file. Scroll down till you find "[console]" and find these 4 entries and make sure they read as follows LOG=1, LOGTIME=1, LOGFILE=logfile.log, LOGKEEP=1."

Backup your origonal befor makeing any changes.
Sturmolog will now save each mp flights stats without overwriteing the last mission flown.

Hope this helps.

Junkers_Jack
05-03-2004, 04:34 AM
Thanks guys,

I did get sturmolog to work with AEP in my tinkering I had left the logkeep as 0.

Thanks
Cheers
Jacko

antifreeze
05-03-2004, 10:38 AM
Whether logkeep is 1 or 0, Sturmolog still only records events for online multiplayer games though, right? I mean, 'Logkeep' just specifies whether a new log (with a different name) is made each time or whether the same log is overwritten each time.

http://forgotten.battles.pulpo.co.uk/il2logo.gif

Junkers_Jack
05-11-2004, 01:37 AM
If log keep is set to 0 it looks like the bullets fired stuff etc does not get saved so sturmolog can't read all details so I think LOGKEEP needs to be set to 1 to keep all logged data.

I will check that again now I knoew how to get it to work http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif